Galerie

Po deseti zápasech základní části odehrály naše holky 1. března play-off pražské Středoškolské florbalové ligy.

Za podpory mnoha fanoušků na tribuně se Logistky nejprve v semifinále střetly s Gymnáziem Písnická, silným týmem, který má ve svém středu bronzovou medailistku z posledního světového šampiónátu!

Ve strhujícím zápase naše hráčky zvítězily 11:8 a postoupily do finále soutěže, kde nás čekaly naše tradiční rivalky z Postupické, z gymnázia s rozšířenou výukou florbalu.

Ve finále Logistky předvedly vynikající hru, a ač se soupeřky uchýlily k tvrdosti na hranici fair play, naše holky je dlouho přehrávaly. V poslední třetině se Postupické podařilo zakončit několik akcí a zápas otočit v poměru 6:5 ve svůj prospěch.

Hra našich dívek si však zaslouží obrovské uznání!! Heslo „vyhrál lepší“ v tomto zápase rozhodně neplatilo…

SŠFL za naši školu letos hrály: Bára Sádková, Lucka Šindelářová, Kája Vondrová, Amy Černá, Katka Augustová, Ráďa Hamáčková, Anička Třísková, Verča Hollová, Sylvík Nejezchlebová, Pája Chrastilová, Bára Havlová, Andy Šteffelová, Klárka Hynková, Simča Maglenová, Verča Kultová a Lucka Sládková.

Veliké poděkování patří též všem našim fanouškům, kteří se po celou dobu starali o úchvatnou sportovní atmosféru – zvláště pak šéfovi fanouškovského kotle, Lukáši Pouchovi!

Tímto bychom se v týmu chtěli rozloučit s našimi maturantkami, které za dobu svého studia mimo jiné čtyřikrát porazily florbalovou sportovku z Postupické a pro naši školu ve středoškolských soutěžích získaly čtyři cenné poháry.

Studentky Kája Vondrová, Amy Černá a Sylvík Nejezchlebová za nás odehrály 37, 33 a 31 zápasů. Naše nejlepší hráčka, Bára Sádková, si z 30 zápasů za naši školu připsala neuvěřitelných 26 výher!!!

Gratulujeme a maturantkám přejeme hodně štěstí v osobním i sportovním životě!

Text: Lukáš Kunc

Logo Praha
  • Adresa školy: Učňovská 1/100
  • PSČ: 190 00, Praha 9
  • IČO: 00639516
  • Email: sosls@sosls.cz
  • Tel.: 228 229 063
Prohlášení o přístupnosti    Tento web využívá pouze základní cookie.