Novinky

Od úterý 21. května do čtvrtka 23. května 2024 se studenti 1. D zúčastnili setkání se slovenskou partnerskou školou z letošního eTwinning projektu SAMÁ VODA. Vypravili jsme se do Staré Ľubovni a navštívili Obchodní akademii  (Spojená škola Jarmočná 108, Stará Ľubovňa). S touto školou spolupracujeme už několik let. Pod vedením RNDr. Moniky Poľanské se studenti Obchodní akademie zúčastnili spolu s námi a dalšími mezinárodními týmy velmi úspěšných eTwinning projektů Mysterious Ciphers, 10 Math Challenges, Keď Karel IV. bude Karel 4., Everyday Math a v loňském roce projektu Code of Mystery, který obdržel i Evropskou cenu, nejvyšší evropské ocenění pro eTwinning projekty. 

V rámci návštěvy se konaly společné aktivity v česko-slovenských týmech a uspořádali jsme  online konferenci s projektovými partnery (GPM Košice a OA České Budějovice), na které jsme projekt vyhodnotili a rozloučili se. Společně jsme též vystoupali na Ľubovňanský hrad, kde jsme se během komentované prohlídky obeznámili s jeho historií. 

Děkujeme panu řediteli Spojené školy Jarmočná, panu Mgr. Jánu Bondrovi, za veškerou pomoc s ubytováním a poskytnutím prostor pro realizaci setkání. Dále chceme poděkovat Monice Poľanské za skvělou organizaci a péči během našeho pobytu.

Na náměstí ve Staré Ľubovni

Attachments:
Download this file (SLaktivity.JPG)SLaktivity.JPG[ ]919 kB
Download this file (SL_hrad.JPG)SL_hrad.JPG[ ]1576 kB
Logo Praha
  • Adresa školy: Učňovská 1/100
  • PSČ: 190 00, Praha 9
  • IČO: 00639516
  • Email: sosls@sosls.cz
  • Tel.: 228 229 063
Prohlášení o přístupnosti    Tento web využívá pouze základní cookie.